søndag 11. juli 2010

Endelig kommet fram!! :)

"Til alle dere der hjemme: Vi er kommet trygt fram - ingen kakkerlakker i leiligheten, det var veldig fint og ryddig takket vaere en super venninne her i Brasil! Vi koser oss, har tatt noen dager for aa slappe av og komme i orden, samt oppdatere oss litt rundt hva som har skjedd siden sist.. Er naa hjemme hos Simone og Wanderley hvor vi faar laane internett, mens gutta ser paa VM-finalen. Den brasilianske vinteren er som overgang mellom vaar og sommer i Norge, litt kj0lig paa kveldene men helt greit om dagen.. :)"

Det var min facebook-oppdatering, men den var litt for lang.. Saa da havnet den her i stedet! Som sagt har vi det veldig bra! :) Det er deilig aa vaere tilbake, samtidig som at det er litt rart.. Saa langt har vi rukket aa vaere paa: 1 velkomsfest - de er saa s0te!, 1 vanlig m0te, 1 ungdomsm0te, 1 bursdag, vi har kj0pt en ny dusj som vi brente opp samme dag - elektriske dusjer er morsomme ;) - men bare rolig, ingen skade skjedd annet enn at vi naa maa skru av str0mmen naar vi skal ta en av vaare iskalde vikingdusjer ;) Vi har vaert med en gjeng ut og spist pizza, pluss at vi har hatt mer tid til aa slappe av sammen den siste uka enn vi har hatt paa flere maaneder! :) Saa vi koser oss!

Vi skal for0vrig ut og kj0pe ny dusj i morgen tipper jeg.. Kjedelig aa maatte kj0pe ny, men da vi gjorde den feilantagelse aa tro at stikkontakten som dusjen kobles til var i samme volt som resten av leiligheten --> 110V, og kj0pte dusj deretter, saa maa vi nok se oss pent n0dt til aa kj0pe en i 220V som det ENE uttaket er i.. Hehe.. Jeg maa le.. Uansett, Wanderley skal stikke innom i morgen og hjelp oss til aa finne ut av hele greia.. Hehehe... :)

Sp0rsmaal? Noe dere tenker paa og funderer paa? Sp0r i vei!! Vi er innom og oppdaterer facebook, mail og blogg naar vi kan, ellers har vi ogsaa de norske mobilene skulle det vaere noe urgent ;) Vi tenker paa dere der hjemme og haaper dere har det bra! Fortsatt god sommer!! :)

Ingen kommentarer: